Na lang nadenken en slapeloze nachten heb je de knoop doorgehakt. Je gaat je geliefde ten huwelijk vragen. Je bent zenuwachtig, maar hebt er wel zin in! Nu kom je voor een erg lastige beslissing te staan: hoe kies ik de perfecte verlovingsring uit? Maak je geen zorgen, wij helpen je graag op weg met de volgende tips!

Luister naar haar
Hoewel je normaal misschien niet zo geïnteresseerd was als ze alweer een begon over die ring of ketting die ze zo mooi vond, wordt dit nu opeens een interessant onderwerp.
Probeer te luisteren naar wat je partner zegt om achter haar stijl te komen. En ook niet onbelangrijk, kijk naar het materiaal van de sieraden wat ze draagt. Draagt ze vaak geelgouden sieraden?
Hoogst waarschijnlijk zal ze dan ook het meest blij zijn meet een geelgouden verlovingsring.
Als je vriendin vaak meerdere ringen draagt, hou er dan ook rekening mee dat de aanzoeksring goed te combineren is met haar andere ringen.

Vraag advies aan haar omgeving
Kom je er zelf niet helemaal uit? Vraag dan advies aan haar omgeving. Haar beste vriendin, zus of moeder weten vaak wat de stijl van de bruid is.

Doe research
Het is belangrijk om veel research te doen want het is niet zomaar een ring. Vele vrouwen dromen al jaren over hun toekomstige verlovingsring. Het is een ring met een speciale betekenis. Het is dus belangrijk dat de ring bij je aanstaande vrouw in de smaak valt.

Trends
Bij het kopen van een verlovingsring kan je ook rekening houden met de trends op het gebied van verlovingsringen.
Zo heb ik een leuke top 10 gevonden waar ik mooie verlovingsringen zag, check it out: https://www.trouwringenvoordeel.nl/aanzoeksringen-top10

Achterhaal de maat
De goede maat van de ring is natuurlijk heel belangrijk. Het zou jammer zijn als je haar ten huwelijk vraagt en de ring vervolgens niet past.
Gelukkig is er een goede, creatieve manier om hier achter te komen. Zo kun je haar ring op een stuk papier leggen en de binnenste cirkel uit tekenen. Vervolgens meet je de maat van deze cirkel en kan je de ring gaan bestellen!

Bepaal het budget
Vroeger was er de ‘regel’ dat een verlovingsring minimaal 2 maandsalarissen moest kosten. Dit werd gezien als een soort financiële zekerheid, mochten de partner en het inkomen wegvallen, kon je de ring altijd nog verkopen. Dat is anno 2019 natuurlijk een ouderwetse gedachte.
Waar het wel om gaat is de emotionele waarde van de ring. De emotionele waarde is veel belangrijker dan de financiële waarde.
Op onze site hebben wij een ruim aanbod aan verlovingsringen, voor een klein budget tot een ruimer budget, we hebben in iedere prijsklasse prachtige verlovingsringen. Alle ringen die we verkopen zijn van A kwaliteit.