Het uitzoeken van de trouwring

Het is zover, jullie gaan trouwen. Nu moet alles geregeld worden, waaronder de trouwringen. Maar wanneer begin je eigenlijk met het uitzoeken en het kopen van trouwringen? Er zit een levertijd aan het kopen van trouwringen, maar hoe lang is de levertijd eigenlijk? En wat als je aan de late kant ben met het kijken en kopen van trouwringen?

Nooit te vroeg

Je kan nooit te vroeg zijn met het bekijken van trouwringen. Als jullie graag al een jaar van tevoren willen kijken, is dit niet verkeerd. Kijken is niet meteen kopen, dus dat kan geen kwaad. En als jullie zeker weten dat de ringen die jullie hebben gezien perfect zijn, kan je ervoor kiezen om ze vast te kopen. Dit neemt wat druk weg, want er moet erg veel geregeld worden voor een bruiloft. Als je de ringen al hebt, kan dit weer van het lijstje gehaald worden. Nog een belangrijk punt: de goudkoers stijgt, dit betekend dat hoe langer je wacht, hoe groter de kans op een prijsstijging van gouden ringen. Het is dus verstandig om de ringen direct te kopen, als jullie zeker weten dat dit de ringen worden.

Ben je (te) laat?

De gemiddelde levertijd is vier tot vijf weken. Dit komt doordat de ringen speciaal voor jullie gemaakt worden. Sommige ringen zijn wel op voorraad, deze ringen kunnen dan eerder komen. Hoe lang de levertijd is, staat vaak wel aangegeven. Houd hier dus rekening mee bij het kopen van de ringen. Als je aan de late kant bent met het kopen van ringen voor de bruiloft, zijn er nog wel mogelijkheden. Wat een oplossing kan zijn voor jullie, is een spoedlevering aanvragen. Dit gaat altijd in overleg, maar meestal is dit wel mogelijk. Dit ligt aan de collectie, het materiaal van de ring en de voorraad. Wees dus niet bang om hiernaar te vragen, vaak zijn er wel mogelijkheden voor jullie!

  • Add Your Comment