Hippe trouwringen

Trouwringen, ze zijn er in alle soorten en maten, van klassiek tot modern. Ben jij op zoek naar hippe trouwringen? Dan ben je hier op de juiste plek. Zijn jullie niet op zoek naar standaard ringen? Dan zijn de hippe ringen misschien wel wat voor jullie. Hier lees je alles wat te maken heeft met de trends van dit moment.

Vierkante ringen

Misschien denk je nu, vierkant? Dat is gek om te horen, maar ze bestaan toch echt. Dit is een opkomende trend wat trouwringen betreft. Van buiten zien de ringen er vierkant uit, terwijl je dat van binnen minder goed voelt dan je zou denken. De één vindt de pasvorm fijner dan een ronde ring, bij de ander gaat toch de voorkeur uit naar een rond model. Een tip: pas de ringen. Dan voel je pas echt het verschil. Misschien denk je aan ronde ringen, maar vinden jullie de vierkante versies na ze in het echt te hebben gezien toch unieker dan de ronde. Vierkant is een niet veel voorkomende pasvorm. Dit zorgt ervoor dat jullie ringen écht uniek zijn, en de kans klein is dat een ander bruidspaar met dezelfde loopt.

Bicolor ringen

Als voorbeeld: geelgoud samen met witgoud, of roségoud met witgoud. Wat ook bestaat zijn tricolor ringen. Dit zijn ringen van drie soorten goud: witgoud, geelgoud en roségoud. Deze ringen zijn erg aanwezig en voor sommige mensen iets te veel van het goede. Daarentegen is bicolor iets minder opvallend. Daarom is dit een goed alternatief. Wat vooral belangrijk is, is dat je bij jezelf blijft. Je kunt de trends wel volgen, maar jullie hebben vast een eigen smaak en mening! Tip: pas deze dan ook niet aan door de trends van nu. Dit verandert na een tijd ook weer.

Goud is geen must

Tegenwoordig is er enorm veel keuze uit materialen voor de ring. Vaak denk je gelijk aan goud, wanneer je een trouwring gaat uitzoeken. Dit is geen must, goud is vaak prijziger. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Heb je een iets lager budget? Dan kan je kiezen voor stalen of titanium ringen, of een combinatie van deze materialen. Het verschil tussen staal en titanium is dat titanium iets donkerder van kleur is, maar wel lichter qua gewicht. In tegenstelling tot titanium, is staal lichter van kleur, maar wel zwaarder qua gewicht. Net andersom dus. Wat gebeurt er als je deze twee materialen samenvoegt in één ring? Je krijgt een ring die uit twee verschillende kleuren bestaat. Deze kleuren passen goed bij elkaar, vandaar dat de combinatie steeds vaker voorkomt. Dit geeft een hippe en moderne uitstraling.

  • Add Your Comment